Voordelen kattenbrokken

Kattenbrokken hebben veel voordelen voor jouw kat:

  • Er zit weinig vocht in kattenbrokken. Hierdoor bevatten de brokken veel belangrijke voedingsstoffen. Een kat heeft in verhouding weinig droogvoer zoals brokken nodig om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen.
  • Het kauwen op brokken is goed voor het gebit van katten.
  • Kattenbrokken zijn lang houdbaar. Je kunt kattenbrokken gedurende de hele dag laten staan zonder dat het bederft. Dit is ideaal voor katten die hun eten niet in een keer opeten. De houdbaarheid komt ook goed uit op dagen dat jij de hele dag van huis bent.

Hoe kan ik kattenbrokken bestellen?

Hierboven kun je ons aanbod in kattenbrokken zien. We verkopen verschillende merken en verpakkingen in verschillende formaten. Als je een product aanklikt kun je meer informatie over het product lezen. Als je de kattenbrokken waar je naar op zoek bent gevonden hebt, kun je op ‘bestel nu’ klikken. Je hoeft dan alleen nog je gegevens in te voeren en af te rekenen en dan worden de brokken zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

Meer dan alleen kattenbrokken

Naast kattenbrokken verkopen we ook andere soorten kattenvoer. Voorbeelden hiervan zijn natvoer en kattensnacks. Het kan goed zijn om kattenbrokken met natvoer af te wisselen omdat beide soorten voer hun eigen voordelen hebben en het dieet op deze manier gevarieerd blijft. Een voordeel van natvoer is dat er relatief veel vocht in zit waardoor het katten in hun behoefte aan water voorziet. Daarbij heeft natvoer een sterkere geur en smaak waardoor de meeste katten dit voer lekkerder vinden. Je kunt naast kattensnacks dus ook natvoer gebruiken om je kat te verwennen.

Behalve deze gewone voeding verkopen we ook voeding voor katten met gezondheidsproblemen. We verkopen bijvoorbeeld dieetvoeding voor katten met overgewicht en we verkopen supplementen om de weerstand van je kat te verbeteren.

Daarbij verkopen we alle andere producten die je nodig hebt om jouw kat een fijn thuis te geven. Denk hierbij aan kattenbakken, manden, speelgoed en krabpalen.