Voeding

Een puppy heeft in de eerste maanden speciale voeding nodig die voldoet aan de voedingsbehoefte van een pup. In puppyvoer zitten veel vitamines, mineralen en dierlijke eiwitten. Zo kan je puppy gezond groeien. Daarnaast is het belangrijk om het puppyvoer in de juiste voerbak aan te bieden. Puppy voederbakken zijn vaak wat kleiner omdat ze zijn aangepast aan de voedingshoeveelheid van een pup. Door te kiezen voor een niet te diepe bak kan je pup gemakkelijk bij het voer. Naast een bakje voor het voer is het ook handig om een bakje aan te schaffen voor water. Om je puppy te belonen wanneer hij/zij goed gedrag vertoont is het handig om puppy snoepjes aan te schaffen. Hiermee kun je bijvoorbeeld je pup belonen als het plasje netjes buiten op gras wordt gedaan.

Halsband & riem

Voor je pup zijn er speciale puppyriemen en halsbandjes. Puppy halsbandjes hebben een smallere omvang dan normale halsbandjes zodat ze goed om het lijfje van je pup passen. Puppy riemen zijn er in verschillende lengtes. Zo kun je een lengte kiezen die het best werkt voor jouw en je pup. Zo is voor het aanleren van aan de riem lopen een korte riem handiger. Maar wil je je pup wat vrijheid geven zodat hij/zij wat vrijer kan bewegen? Dan biedt een langere riem die ruimte.

Mand

Een pup dient naast het spelen en verkennen ook genoeg rust te nemen. Een goede mand, kussen of bench is daarom noodzakelijk. Zo kan je pup een eigen veilige plek creëren om volledig tot rust te komen. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft manden en benches. Bekijk en vergelijk gerust al onze mogelijkheden!

Puppyspeelgoed

Speelgoed zorgt voor veel plezier bij je puppy. Voordat je pup je meubels kapot kauwt kun je er beter voor kiezen om voldoende en verschillende speeltjes aan te schaffen voor je pup. Deze speeltjes stimuleren het natuurlijke kauwgedrag en zorgen ervoor dat je pup niet verveelt raakt. Wij bieden veel verschillende speeltjes aan voor puppy’s. Zoals knuffels, balletjes, piepende speeltjes en nog veel meer.