Waarom natvoer?

Zowel natvoer als droogvoer kunnen jouw hond geven wat hij nodig heeft. Een belangrijk voordeel van natvoer is echter dat het een hoger vochtgehalte heeft. Dit helpt je hond om voldoende vocht binnen te krijgen. Als je hond een slechte drinker is, is het daarom aan te raden om hem natvoer te geven. Daarnaast heeft natvoer meer geur en smaak, wat het voor je hond aantrekkelijker maakt dan brokken. Grote kans dus dat het natvoer een stuk makkelijker naar binnen gaat. Ook als je hond de neiging heeft (te) veel te eten is natvoer de beste optie, doordat de energie-inhoud per portie lager is dan bij natvoer. Uiteraard is het ook prima om natvoer en brokken te combineren. Uiteindelijk gaat het erom dat je viervoeter binnenkrijgt wat hij nodig heeft.

Welk natvoer moet ik kiezen voor mijn hond?

Welk natvoer het beste is om te kopen voor jouw hond hangt af van diverse factoren. Een puppy heeft andere behoeften dan een oudere hond. In ons assortiment vind je daarom natvoer speciaal voor pups en voor senioren. Ook hebben we natvoer dat specifiek is bedoeld voor bepaalde rassen, zoals natvoer voor Shih Tzu’s. Smaken hebben we legio, dus daarmee is het vooral aftasten wat je hond het lekkerst vindt. Gaat hij voor kip, kalkoen, zalm, rund, konijn, eend of toch insecten?

Natvoer voor honden met speciale behoeften

Als je hond problemen heeft met zijn gezondheid kun je ook goed bij ons terecht. In ons assortiment vind je natvoer dat speciaal is afgestemd op diverse aandoeningen. Neem bijvoorbeeld natvoer voor honden met leverproblemen. Dit voer heeft onder andere een lager kopergehalte en een hoger energiegehalte. Een ander voorbeeld is natvoer voor honden met nierproblemen. Dit heeft een laag fosforgehalte en een matig eiwitgehalte. Ook als je hond spijsverteringsproblemen heeft vind je bij ons diverse geschikte voersoorten. Zo krijgt elke hond wat hij nodig heeft. En een gezonde hond? Dat is een blije hond!