Merken

1 2 3 6

Dieetvoeding kat

Wij hebben verschillende soorten dieetvoeding voor uw kat. Zo kunt u bij ons kiezen uit dieetvoeding voor natvoer en katten brokken. Wij hebben deze dieetvoeding voorradig van diverse topmerken als, Prins, Royal Canin en Hill’s. Onze dieetvoeding is zowel te gebruiken voor kittens als voor volwassen katten. De voornaamste smaak van dieetvoeding die wij voorradig hebben is kip. Maar ook de smaken rund, gevogelte, eend, tonijn en zalm hebben wij in ons ruime assortiment. Wilt u weten welke dieetvoeding het best past bij uw kat of kitten? Raadpleeg dan gerust een van onze experts, wij helpen u graag verder!

Kattenvoer nierdieet

Heeft uw kat specifiek last van nierproblemen? Dat is natuurlijk minder. Maar wij hebben in ons assortiment ook kattenvoer dat specifiek is voor een nierdieet. Zo hebben we ruim 20 verschillende soorten dieetvoer voor de nieren. We hebben deze producten van de topmerken als, Royal Cannin en Prins. Onze nier producten bevatten een beperkt gehalte aan zeer hoogwaardige eiwitten en een laag gehalte aan fosfor. Het dieet is erop gericht om een eventuele achteruitgang in het ziektebeeld tegen te gaan. Kunt u niet kiezen uit onze nierdieet producten? Onze experts helpen u graag met de keuze en geven u graag advies op maat.

Meer dan dieetvoer kat

In ons complete assortiment kattenvoer en dieetvoer voor katten, hebben we diepvriesvoer, snacks, natvoer, melk, ect. Daarnaast hebben we diverse accessoires voor uw katten. Zo hebben wij onder andere krabpalen, kattenbakken van diverse topmerken.

Bestellen bij de Grootstedierenwinkel.nl

Bestelt u uw dieetvoer voor katten bij de Grootstedierenwinkel.nl? Dan verzekeren wij u van snelle levering. Voor 22:00 besteld= morgen in huis! Daarnaast profiteert u bij ons van gratis verzending bij een besteding vanaf €29. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot gratis retourneren. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling of over welk dieetvoer het best passend is bij uw kat? Neemt u dan gerust contact met ons op!