Dieetvoeding kat

Wij hebben verschillende soorten dieetvoeding voor jouw kat. Zo kun je bij ons kiezen uit dieetvoeding voor natvoer en katten brokken. Wij hebben deze dieetvoeding voorradig van diverse topmerken als, Prins, Royal Canin en Hill’s. Onze dieetvoeding is zowel te gebruiken voor kittens als voor volwassen katten. De voornaamste smaak van dieetvoeding die wij voorradig hebben is kip. Maar ook de smaken rund, gevogelte, eend, tonijn en zalm hebben wij in ons ruime assortiment.

Kattenvoer nierdieet

Heeft jouw kat specifiek last van nierproblemen? Dat is natuurlijk minder. Maar wij hebben in ons assortiment ook kattenvoer dat specifiek is voor een nierdieet. Zo hebben we ruim 20 verschillende soorten dieetvoer voor de nieren. We hebben deze producten van de topmerken als, Royal Cannin en Prins. Onze nier producten bevatten een beperkt gehalte aan zeer hoogwaardige eiwitten en een laag gehalte aan fosfor. Het dieet is erop gericht om een eventuele achteruitgang in het ziektebeeld tegen te gaan. Kun je niet kiezen uit onze nierdieet producten? Onze experts helpen je graag met de keuze en geven u graag advies op maat.

Meer dan dieetvoer kat

In ons complete assortiment kattenvoer en dieetvoer voor katten, hebben we diepvriesvoer, snacks, natvoer, melk, ect. Daarnaast hebben we diverse accessoires voor je katten. Zo hebben wij onder andere krabpalen, kattenbakken van diverse topmerken.