De speeltunnel voor je kat

Donker, mysterieus, avontuurlijk en vol onzekerheid. Dit zijn allemaal woorden die hoogstwaarschijnlijk door het hoofd van een kat gaan wanneer hij de kattentunnel betreedt. Verveling is met deze tunnel verleden tijd. Verstoppen, rennen, razen en ravotten. Dankzij dit veelzijdige kattenspelletje kan jouw kat al zijn energie kwijtraken. Het hangende balletje aan het einde van de tunnel kan jouw trouwe huisdiertje urenlang bezighouden. Bovendien is de tunnel geschikt voor meerdere katten tegelijk dankzij het gat in de midden en de verschillende tunnels. Door het gat in het midden kan jouw huisdier alles goed observeren. De tunnel zorgt immers voor een veilig gevoel. Is je kat eventjes moe? Dan kan hij zich terugtrekken. De kattentunnel is namelijk ook prima geschikt voor een middagdutje.

Kattentunnel kopen

Je hebt interesse in een kattentunnel. Maar welke is nu geschikt voor jouw kat? Past de kattentunnel wel in je kleine woonkamer? Ons antwoord daarop is “natuurlijk”. Ons assortiment omvat grofweg drie verschillende producten: een kattentunnel met 1 gang, 3 gangen of 5 gangen. Bij het kopen van een kattentunnel is het verstandig om rekening te houden met het aantal katten dat je hebt. Heb je 1 of 2 katten? Dan bevelen wij de tunnel met 1 gang of 3 gangen sterk aan. Heb je 3 of meer katten? Dan is de tunnel van 5 gangen het perfecte product voor jou! De kattentunnel is geschikt voor zowel huiskatten als avontuurlijke katten. We begrijpen dat het kopen van een kattentunnel voor veel beweging in huis kan zorgen. Om je huis weer rustig te krijgen, kun je de tunnel ook eenvoudig inklappen met handige touwtjes.

Contact

Naast de kattentunnel kun je jouw pluizige huisdier nog meer verwennen. In ons assortiment vind je namelijk nog veel meer kattenspeelgoed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speeltjes met kattenkruid. Hiermee kun je je huisdier verwennen op het moment dat ze het goed doen en worden ze even helemaal zen. Kom je er niet helemaal uit? Onze medewerkers staan graag voor je klaar.