Waarom hondendieetvoer?

Honden dieetvoer is speciaal ontworpen voor honden met overgewicht. Rond de 20% van de volwassen honden in Nederland heeft obesitas. Obesitas zorgt ervoor dat een hond een groter risico heeft op aandoeningen als hart- en vaatproblemen, diabetes en artritis. Obesitas verkort de levensduur van een hond. Door je hond genoeg te laten bewegen en de juiste voeding te geven kun je je hond helpen gewicht te verliezen.

Het lijkt misschien een goed idee om je hond minder voeding te geven zodat hij afvalt. Dit wordt niet aanbevolen. Wanneer een hond minder voeding krijgt ontstaat de kans dat hij niet alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Een betere optie is om je hond dieetvoer te geven. Deze voeding is speciaal ontworpen om af te vallen.

Honden dieetvoer bevat alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft, maar er zitten minder calorieën in. Hierdoor kun je je hond helpen om weer op een gezond gewicht te komen terwijl hij voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt om de dag vol energie door te komen.

Alle hondenproducten

Naast honden dieetvoer verkoopt Grootstedierenwinkel.nl veel andere producten die je nodig hebt om je hond een fijn thuis te geven. We verkopen de volgende artikelen:

Voer

Naast dieetvoer verkopen we ook ander hondenvoer zoals brokken, natvoer, diepvriesvoer en hondensnacks. Voor honden met gezondheidsproblemen verkopen we supplementen. In supplementen zitten vitamines die je hond helpen met huidproblemen, met de spijsvertering of om sterkere spieren en gewrichten te krijgen.

Hondenartikelen voor in huis

Als je een hond hebt heb je in huis bepaalde artikelen nodig om je hond zich thuis te laten voelen. Deze artikelen kun je bij ons kopen. We verkopen voerbakken, waterfonteinen, benches, manden en speelgoed.

Hondenartikelen voor buiten

Honden vinden het fijn om af en toe naar buiten te gaan Ook hier verkopen we producten voor. We verkopen alles wat je nodigt hebt om je hond uit te laten, waaronder halsriemen en muilkorven. Hiernaast verkopen we speelgoed voor buiten en kun je bij ons producten kopen die benodigd zijn als je je hond mee wil nemen op reis.