Natvoer kitten

Ons natvoer is een goede aanvulling op de voeding van jouw kitten. Zo brengt het geven van natvoer aan jouw kittens diverse voordelen met zich mee:

  • Natvoer is zacht en is gemakkelijk weg te krijgen voor je kitten. De brokken kunnen voor kittens nog wat hard zijn.
  • Natvoer bevat minder calorieën dan brokken. Dit voorkomt dat jouw kitten te snel te zwaar wordt.
  • Het vochtgehalte van natvoer is hoger dan bij brokken. Kittens zijn vaak slechte drinkers, maar door natvoer te geven krijgt je kitten genoeg vocht binnen. Dit is belangrijk om dergelijke klachten aan de blaas te voorkomen.

Dit zijn de belangrijkste voordelen die geven van natvoer aan je kitten met zich mee brengt. Wil je meer weten over welk merk, type smaak of welk gewicht natvoer het best passend is bij jouw kat? Geen probleem, raadpleeg gerust een van onze specialisten.

Hoeveel natvoer voor uw kat per dag?

Een veel voorkomende vraag is: “hoeveel natvoer moet mijn kat per dag krijgen”? Dit is afhankelijk van een heel aantal factoren. Zo is het afhankelijk van het gewicht van je kat, maar ook van het merk natvoer dat je hebt. Gemiddeld genomen heeft een volwassen kat per dag ongeveer 300 gram natvoer nodig. Dit is echter wel een richtwaarde, want het verschilt ook met de activiteit van je kat. Zo kunnen wij op de vraag: “hoeveel natvoer moet mijn kat per dag krijgen” geen specifiek antwoord geven. Wil je meer inzicht krijgen? Dan kun je gerust onze experts benaderen. Wij helpen je bij het kiezen van het best passende natvoer voor jouw kat.

Hoeveel natvoer voor uw kitten per dag?

Niet alleen je kat kunt u natvoer geven, maar het is ook verstandig om je kitten natvoer te geven. Maar hoeveel natvoer heeft uw kitten nodig? Houdt bij een kitten rekening met ongeveer van 25 tot 50 gram per kilo lichaamsgewicht per dag. Echter is dit wel voor elk ras verschillend. Vraag  je jezelf af hoeveel natvoer uw ras kitten per dag moet binnenkrijgen? Geen zorgen, onze experts helpen je graag verder!

Producten voor katten

Naast natvoer voor katten hebben wij ook ander voer voor katten in ons assortiment zoals kattenbrokken, kattenmelk en kattendieetvoer. Heb je nog andere producten nodig voor je kat? Ook die vind je bij de Grootstedierenwinkel.nl!