Merken

1 2 3 22

Natvoer kitten

Ons natvoer is een goede aanvulling op de voeding van uw kitten. Zo brengt het geven van natvoer aan uw kittens diverse voordelen met zich mee:

  • Natvoer is zacht en is gemakkelijk weg te krijgen voor uw kitten. De brokken kunnen voor kittens nog wat hard zijn.
  • Natvoer bevat minder calorieën dan brokken. Dit voorkomt dat uw kitten te snel te zwaar wordt.
  • Het vochtgehalte van natvoer is hoger dan bij brokken. Kittens zijn vaak slechte drinkers, maar door natvoer te geven krijgt uw kitten genoeg vocht binnen. Dit is belangrijk om dergelijke klachten aan de blaas te voorkomen.

Dit zijn de belangrijkste voordelen die geven van natvoer aan uw kitten met zich mee brengt. Wilt u meer weten over welk merk, type smaak of welk gewicht natvoer het best passend is bij uw kat? Geen probleem, raadpleeg gerust een van onze specialisten.

Hoeveel natvoer voor uw kat per dag?

Een veel voorkomende vraag is: “hoeveel natvoer moet mijn kat per dag krijgen”? Dit is afhankelijk van een heel aantal factoren. Zo is het afhankelijk van het gewicht van uw kat, maar ook van het merk natvoer dat u heeft. Gemiddeld genomen heeft een volwassen kat per dag ongeveer 300 gram natvoer nodig. Dit is echter wel een richtwaarde, want het verschilt ook met de activiteit van uw kat. Zo kunnen wij op de vraag: “hoeveel natvoer moet mijn kat per dag krijgen” geen specifiek antwoord geven. Wilt u meer inzicht krijgen? Dan kunt u gerust onze experts benaderen. Wij helpen u bij het kiezen van het best passende natvoer voor uw kat.

Hoeveel natvoer voor uw kitten per dag?

Niet alleen uw kat kunt u natvoer geven, maar het is ook verstandig om uw kitten natvoer te geven. Maar hoeveel natvoer heeft uw kitten nodig? Houd u bij een kitten rekening met ongeveer van 25 tot 50 gram per kilo lichaamsgewicht per dag. Echter is dit wel voor elk ras verschillend. Vraagt u zich af hoeveel natvoer uw ras kitten per dag moet binnenkrijgen? Geen zorgen, onze experts helpen u graag verder!

Producten voor katten

Naast natvoer voor katten hebben wij ook ander voer voor katten in ons assortiment zoals kattenbrokken, kattenmelk en kattendieetvoer. Heb je nog andere producten nodig voor je kat? Ook die vind je bij de Grootstedierenwinkel.nl!

Bestel bij Grootstedierenwinkel.nl

Bestelt u uw natvoer bij de Grootstedierenwinkel.nl? Dan bent u verzekerd van diverse voordelen. Als u voor 22:00 besteld, heeft u het de volgende dag al in huis. Daarnaast hanteren wij gratis verzending vanaf €29,-. Ook bent u verzekerd van het gratis retourneren, indien het niet aan uw wensen voldoet. Heeft u vragen over het natvoer voor uw kat? Neemt u dan gerust contact met ons op!