Categorie

Merken

1 2 3 5

Voordelen goede voerbak

Een voerbak is een must om te kopen als je een hond hebt. Wanneer je kiest voor een voerbak die past bij jouw hond brengt dat ook nog voordelen met zich mee. Kies bijvoorbeeld voor een anti-schrokbak als je hond het voedsel te snel tot zich neemt. Het te snel eten kan gezondheidsproblemen opleveren bij je hond. Heb je meerdere honden in huis? Kies dan bijvoorbeeld voor een dubbele voerbak.

Hondenvoerbak maat

Het is belangrijk om de maat van de hondenvoerbak aan te passen aan jouw hond. Een Jack Russel zal een kleinere voerbak nodig hebben dan een Golden Retriever. Er wordt daarbij gekeken naar de wreefhoogte. Daarnaast kun je verschillende voerstandaarden vinden waar je de bak in kan zetten. Zo wordt het voor een grotere hond nog gemakkelijker om uit een voerbak te eten. Het is daarbij belangrijk dat de bovenste rand van de voerbak tot het onderste deel van de hond komt. Zo hoeft je hond zich niet uit te strekken en zijn kop niet te buigen.

Materiaal voerbak

Voerbakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen. De meest verkochte materialen op een rijtje:

  • Voerbak van RVS: dit zijn de meest hygiënische voerbakken omdat bacteriën zich moeilijk kunnen hechten aan de bak. Daarnaast zijn deze voerbakken het makkelijkst schoon te maken.
  • Voerbak van kunststof: Kunststoffen voerbakken hebben een rubberen ring aan de onderkant van het bakje waardoor deze niet kan verschuiven. Deze voerbakken zijn er in allerlei maten en kleuren.
  • Voerbak van keramiek: dit is de klassieker onder de voerbakken. Vaak hebben keramische voerbakken een mooi motief en ze zijn daardoor een echte eyecatcher.

Hondenvoer

Bij de Grootstedierenwinkel.nl hebben we naast hondenvoerbakken ook genoeg producten voor in de inhoud. Wij bieden zowel hondenbrokken, natvoer, diepvriesvoer en dieetvoer aan. Bekijk gerust tussen ons hondenvoer en vind voer dat passend is bij het ras en de leeftijd van jouw hond.

Grootstedierenwinkel.nl

Naast hondenvoerbakken en hondenvoer bieden wij nog veel meer producten aan voor jouw hond. Denk bijvoorbeeld aan hondenspeelgoed, halsbanden, hondenriemen en benches. Bekijk gerust ons complete assortiment voor honden. Naast artikelen voor honden verkopen wij ook producten voor andere dieren zoals katten, knaagdieren, vissen, paarden, erfdieren en vogels.