Waarom een hondendraagtas kopen?

  • Comfortabel: een hondentas is speciaal ontworpen voor honden. Hierdoor kan jouw hond comfortabel zitten en met het ademende materiaal is er altijd frisse lucht voor jouw huisdier.
  • Stijlvol: naast dat jouw hond comfortabel wordt vervoerd, is een hondentas ook zeer stijlvol. Hondentassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo is er altijd wel een hondendraagtas die past bij jouw stijl.
  • Functioneel: naast dat jouw hond in de hondendraagtas kan zitten, zijn er vaak meerder vakjes in de tas aanwezig. Zo neem je gemakkelijk snacks, speelgoed en andere benodigdheden voor jouw hond mee. Alles wat je nodig hebt, bewaar je in een hondendraagtas!

Hoe kies je de beste hondentas?

Elke hond is uniek, daarom bieden we verschillende hondentassen aan. Uiteraard heeft niet ieder baasje dezelfde stijl en daarom hebben we de hondentassen ook verschillende kleuren en stijlen. Zo is er altijd een hondentas die perfect past bij jou en jouw trouwe vriend.

Wil je jouw hond wel gemakkelijk overal mee naar toe nemen maar is een hondentas niet geschikt? Kies dan voor een hondenbuggy! Ook hiermee vervoer jij jouw hond gemakkelijk overal naar toe. Daarnaast hebben onze buggy’s ook opbergmogelijkheden voor alle benodigdheden voor jouw hond.

Hondentas schoonmaken

Een hondentas kan natuurlijk ook vies worden. Vaak zijn deze tassen gemaakt van polyester of een ander synthetisch materiaal. Dit zorgt ervoor dat je een hondentas gemakkelijk kan schoonmaken met een vochtige doek. Heeft jouw hondentas een muffe geur? Dan kan een water-azijn mengsel wellicht helpen. Wil je jouw hondentas in de wasmachine doen? Bekijk de wasvoorschriften, vaak kunnen ze namelijk ook in de wasmachine.

Meer dan alleen hondendraagtassen

Naast hondentassen hebben wij nog veel meer producten voor jouw hond. Van brokjes tot speelgoed en van benches tot een hondenmat. We hebben het allemaal! Bekijk ons uitgebreide aanbod honden producten en vind alles wat jij nodig hebt voor jouw hond!