Waarom knaagdiersnacks bestellen?

Knaagdiersnacks zijn meer dan ‘gewoon’ een tussendoortje. Naast het feit dat ze lekker zijn en je er je huisdier mee kunt belonen gaan ze verveling tegen. Het houdt je huisdier op een leuke manier bezig. Snacks van speciaal knabbelmateriaal, zoals hout, dragen bij aan een goede verzorging van het gebit. Bij veel knaagdieren blijven de tanden namelijk hun hele leven lang groeien, waardoor slijtage nodig is. De snacks dragen daaraan bij. Geef je snacks met hooi? Die zorgen voor een goede spijsvertering, wat ook weer bijdraagt aan de gezondheid van je kleine vriendje.

Snacks voor konijnen

Konijnen zijn dol op knagen. Daarom hebben we voor konijnen verschillende knaagdiersnacks met diverse smaken in ons assortiment. Die kun je in de kooi leggen of aan de zijkant bevestigen, zodat je konijn heerlijk zijn gang kan gaan. Daarnaast houden de meeste konijnen van groente en fruit, zoals banaan, aardbei en (het loof van) wortels. Ze zullen je dan ook dankbaar zijn als je ze af en toe gedroogd fruit of groente aan ze geeft.

Snacks voor cavia’s

Voor cavia’s is het belangrijk dat ze voldoende vitamine C binnenkrijgen, want dit maken ze zelf niet aan. Caviasnacks kunnen hieraan bijdragen. Net als konijnen zijn het echte knagers. Verstop bijvoorbeeld eens een kleine snack in een houten speeltje, zodat je cavia het eruit moet knagen. Zo krijgt hij gelijk beweging en uitdaging. Ook een knaagstick is een leuke traktatie voor je cavia.

Snacks voor hamsters

Wil je je hamster een gezonde snack geven? Geef ‘m dan groente of fruit. Dat kan zowel vers als gedroogd zijn. Ook zonnebloempitten of pompoenpitten vinden ze een heerlijke traktatie. Kijk met zonnebloempitten wel uit dat je niet te veel geeft, want die zijn relatief vet. En hoewel het niet aanlokkelijk klinkt maak je je hamster ook blij met gedroogde meelwormen of andere gedroogde insecten. Door de eiwitten is dit een gezonde snack die je regelmatig kunt geven.

Andere producten voor knaagdieren

Naast knaagdiersnacks kun je natuurlijk ook gewoon voer voor je knaagdier bij ons bestellen. Zoals konijnenvoer, hamstervoer, caviavoer, frettenvoer, etc. Daarnaast kun je bij ons terecht voor knaagdierhokken en alle inrichting die je daarbij nodig hebt, zoals bodembedekking, drinkflesjes en voerbakjes. Zo kun je je knaagdier alles geven wat zijn hartje begeert.

Knaagdiersnacks bestellen

Konijn, cavia, hamster, rat, fret of gerbil – welk knaagdier je ook hebt, bij de Grootstedierenwinkel.nl vind je heerlijke knaagdiersnacks.