Hondenriem of rollijn

Een hondenriem is verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen. Doordat de riem een vaste lengte heeft, kan je jouw hond hierdoor goed aanleren om te volgen. Daarnaast kan je met een vast lengte je hond op drukke plekken dichtbij houden. Kies voor een langer exemplaar als je jouw hond meer vrijheid wil geven. Een rollijn geeft jou de mogelijkheid om je hond gemakkelijk extra loopruimte te geven. Door de begrenzer kun je jouw hond op een drukke plek kort houden. Onze rollijnen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Hondenhalsband

Een hondenhalsband is niet alleen een praktisch item om je hond aan de lijn te houden. Het is ook een uiting van persoonlijkheid en stijl zowel voor jou als voor jouw hond. Wij hebben veel verschillende modellen in ons assortiment. Kies je een klassieke en tijdloze look of ga je voor een hip en eigentijds ontwerp? Al onze halsbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar met verschillende sluitingsopties. Zo heb je onder andere keuze uit gespen, kliksluitingen en verstelbare banden. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste halsband? Neem dan gerust contact met ons op.

Muilkorf voor jouw hond

Een muilkorf heeft verschillende voordelen voor jouw hond:

  • Veiligheid van anderen
  • Stressvermindering
  • Sociale acceptatie
  • Training en gedragsaanpassingen

Wij beschikken over verschillende muilkorven, allemaal van hoge kwaliteit. Het is belangrijk om de juiste afmeting te kiezen bij het aanschaffen van een muilkorf. Meet daarom de snuit van jouw hond eerst goed op. Na het aanschaffen van een muilkorf zal je hond eerst moeten wennen aan de muilkorf.

Meer dan hondenriem & hondenhalsband

Naast artikelen zoals een hondenriem en hondenhalsband hebben wij nog veel meer artikelen voor honden. Denk bijvoorbeeld aan een honden drinkbak, speeltjes, benches en voer. Daarnaast hebben we ook alles voor je puppy. Alles voor jouw hond vind je bij de Grootstedierenwinkel.nl!

Heb je ook nog andere huisdieren? Wij hebben ook alles voor jouw kat, knaagdier, vis, vogel, erfdier of paard!