Waarom kattenvoerbakken?

Uiteraard kan een kat uit een gewoon bakje eten dus waarom zou je een kattenvoerbak aanschaffen? Kattenvoerbakken zijn speciaal gemaakt voor katten. Goede kattenvoerbakken hebben een aantal eigenschappen om jouw kat meer te laten genieten van zijn eten. Deze eigenschappen zijn:

  • Een lage rand waardoor de snorharen er niet tegenaan komen.
  • Een antislipbodem zodat de voerbak niet verschuift tijdens het eten.
  • Een bodem waar geen smaken en geuren van het voer intrekken.

Meer dan een voerbak kat kopen

Naast kattenvoerbakken verkoopt Grootstedierenwinkel.nl ook andere artikelen waar je je kat blij mee kunt maken. Voorbeelden van deze artikelen zijn:

Voer

We verkopen gewone brokken, natvoer, diepvriesvoer en kattensnacks. Hiernaast verkopen we dieetvoer voor katten met overgewicht en supplementen voor katten met gezondheidsproblemen. We verkopen ook kattenmelk en waterfonteintjes zodat je kat voldoende vocht binnenkrijgt.

Kattenartikelen voor in huis

We verkopen naast kattenvoerbakken ook kattenvoersilo’s, manden en kussens waar je kat lekker op kan slapen. Een mand zorgt er niet alleen voor de je kat echt zijn eigen plekje krijgt. Met een kattenmand voorkom je namelijk ook dat je kat op de bank gaat liggen en hier haren achterlaat. In ons assortiment zijn ook krabpalen en speelgoed te vinden. Krabpalen helpen katten hun nagels te scherpen en om stress te verminderen. Speelgoed zorgt ervoor dat je kat zich nooit verveelt en altijd zijn energie kwijt kan. Naast deze artikelen waarmee je je kat kan verwennen bieden we kattenbakken aan. Een kattenbak is nodig zodat je kat hygiënisch zijn behoefte kan doen.

Praktische artikelen

Voor katten die regelmatig naar buiten gaan kunnen artikelen als kattenluikjes en halsbandjes handig zijn. Ook deze artikelen kun je vinden op onze site.

Hiernaast verkopen we alle benodigde artikelen voor een kitten. De artikelen die verkocht worden voor volwassen katten zijn vaak te groot voor kittens.