Bij onze aquariumwinkel online bestellen

Onze aquarium winkel biedt tal van producten die je online bij ons kunt bestellen. Bovendien verkopen we niet alleen producten voor aquaria, maar ook voor vijvers! Denk daarbij aan beluchting, filters, onderhoudsproducten en visvoer. Bekijk hieronder per categorie wat je allemaal voor jouw vissen kunt bestellen.

Voor in jouw vijver!

Waarom de online aquariumwinkel van Grootstedierenwinkel.nl?

De afgelopen jaren namen de zorgen om het welzijn van vissen ernstig toe. Het viel men op dat er een stuk minder aandacht ging naar het welzijn van vissen dan naar dat van andere huisdieren. En dat is een zorgwekkende zaak, want hoewel vissen door hun beperkte zenuwstelsel niet dezelfde emotionele waarnemingen hebben als bijvoorbeeld honden, kunnen ze wel degelijk pijn en stress ervaren. Daarom breidde Grootstedierenwinkel.nl het assortiment uit met een aquariumwinkel waar je online producten kunt bestellen om het welzijn van je vis te bevorderen.

Hoe zet ik de online aquariumwinkel optimaal in?

Hoe je het best gebruik kunt maken van onze online aquariumwinkel, hangt af van de behoeftes van jou en jouw vis(sen). Toch zijn er enkele tips die over het algemeen voor iedereen gelden. We zetten ze voor je op een rij:

  • Een te klein aquarium kan ervoor zorgen dat jouw vis stress, gevolgd door gezondheidsproblemen, oploopt. Zorg er dus voor dat het aquarium voor jouw vis groot genoeg is. Doorgaans geldt dat een aquarium van 20 tot 40 liter voor kleine vissoorten al volstaat.
  • Vissen dienen altijd in water te zwemmen met een goede kwaliteit. Zo’n goede kwaliteit handhaaf je door gebruik te maken van een pomp en een filter.
  • Buiten het vanzelfsprekende feit dat je jouw vis het juiste visvoer moet geven, is het ook belangrijk dat je hem niet overvoedt. Wat veel mensen niet weten is dat overtollig voedsel de waterkwaliteit negatief beïnvloedt. Net als mensen, moeten ook vissen alles wat ze eten ook weer kwijtraken. Overvoeding resulteert in een slechte afbraak, waarbij de uitwerpselen op de bodem belanden en de kwaliteit van het water aantasten.

Kortom, bij onze aquarium winkel kun je online alles bestellen, wat het hartje van jouw vis begeert. Bekijk in alle rust ons assortiment!