Categorie

Merken

Spelen met jouw kitten

Samen spelen met jouw kitten zorgt ervoor dat jullie een band opbouwen. Vishengels, balletjes en muizen, het zijn de perfecte speeltjes voor jouw kitten. In onze categorie kitten speeltjes hebben we verschillende speeltjes verzameld die geschikt zijn voor jouw kleine huisgenoot. Met onze speeltjes kan jouw kitten al zijn of haar energie kwijt en stuur je het speelinstinct de juiste richting op. Zo zullen ze bijvoorbeeld minder snel in de gordijnen hangen, wel zo handig!

Kittenvoer

Kittens hebben een hoge voedingsbehoefte in de groeifase. Het is daarom belangrijk dat jouw kitten tijdens deze fase niks tekort komt en de juiste voeding krijgt. Het beste kun je starten met de voeding die hij/zij ook heeft gekregen van de fokker of het dierenasiel, hier is je kitten aan gewend. Langzaam kun je dan overschakelen naar het nieuwe kittenvoer, zo voorkom je spijsverteringsproblemen.

Veiligheid

Voordat jouw kitten in huis komt moet je verschillende voorbereiding treffen. Denk bijvoorbeeld aan een kattennet op het balkon of een camera als je jouw kitten goed in de gaten wil houden. Gaat jouw kitten ook naar buiten? Dan is het aanschaffen van een GPS-tracker ook erg handig. Wanneer jouw kitten thuis is, moet je deze goed in de gaten houden. Zijn er ramen geopend waar je kitten mogelijk uit wil klimmen of wil hij/zij wat te eten pakken op tafel? Het zijn allemaal dingen waar je goed op moet letten.

Alles voor jouw huisdieren bij de Grootstedierenwinkel.nl

Bij de Grootstedierenwinkel.nl vind je alles voor jouw huisdieren. We hebben niet alleen producten voor jouw kitten en kat, maar ook voor honden, vissen, knaagdieren, vogels en erfdieren. Kortom alles voor jouw huisdieren vind je bij de Grootstedierenwinkel.nl!