Knaagdierkooi verschillende soorten

Er bestaan veel verschillenden soorten knaagdier kooien. Wij beschikken over verschillende knaagdierkooi soorten voor onder anderen hamsters, cavia’s, fretten, konijnen en ratten.

  • Hamsterkooi: de tralieafstand van een hamsterkooi dient niet te groot te zijn. Is deze groter dan 8 mm dan kan je hamster er doorheen glippen. Daarnaast kan in een hamsterkooi een rad niet ontbreken.
  • Caviakooi: een caviakooi is verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren. Zo kun je altijd een kooi kiezen die past bij jouw cavia.
  • Frettenkooi: fretten moeten genoeg ruimte in hun kooi hebben om te kunnen spelen en klimmen.
  • Konijnenkooi: konijnenkooien zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kooi met meerdere verdiepingen en verschillende accessoires toevoegen.
  • Rattenkooi: ook ratten hebben een ruimte nodig om te spelen en zich terug te trekken. In een rattenkooi moet een rat lekker kunnen klimmen.

Knaagdieren ren

Naast een knaagdierkooi is het voor jouw knaagdier ook superleuk om af en toe in een knaagdieren ren te spelen. Met een ren geef je jouw knaagdier extra bewegingsruimte en vrijheid. Een ren kun je gebruiken als speelplaats in de tuin of als verlengde van je knaagdierkooi. Het is belangrijk dat je de ren niet in de volle zon zet. Daarnaast moet er voldoende water aanwezig zijn in de ren. Leg leuke speeltjes in de ren en je knaagdier kan zich zo uren vermaken! ’s Nachts laat je je knaagdier weer in je knaagdierhok zodat hij/zij lekker warm en rustig kan slapen. Zorg ervoor dat je knaagdier dan ook geen toegang heeft tot de ren vanuit zijn knaagdierhok.

Grootstedierenwinkel.nl voor jouw knaagdierhok

Bij de Grootstedierenwinkel.nl beschikken we naast knaagdier kooien over nog veel meer producten voor jouw knaagdier. Denk bijvoorbeeld aan knaagdier voer, inrichting voor je knaagdierkooi, speelgoed en verzorging voor je knaagdier. Heb je een cavia, hamster, chinchilla of een ander knaagdier? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor jouw knaagdier! Bekijk snel ons volledige aanbod voor knaagdieren.