Categorie

Volières

Grootstedierenwinkel.nl heeft een ruim assortiment volières. Het is meer dan alleen een huis voor vogels, het biedt een ruime en veilige omgeving. Of je nu een vogelkooi zoekt voor een parkiet of een kanarie, wij hebben de perfecte volières voor jou!

Onze vogel kooien en volières wordt gekenmerkt door:

  • Ruime bewegingsvrijheid zodat ze vrij kunnen vliegen en hun vogels kunnen strekken
  • Veiligheid: een kooi voor vogels moet veilig zijn. Onze kooien bestaan uit stevige constructies en hebben veilige sluitmechanismen.
  • Design: naast de functionaliteit zijn ons vogel kooien en volières ook stijlvol.
  • Eenvoudig onderhoud: met handige toegangspunten zijn onze kooien eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Verschil vogelkooi en volière

Een vogelkooi is over het algemeen iets kleiner dan een volière. Daardoor is een vogelkooi vooral voor kleinere vogels zoals parkieten en kanaries geschikt. Daarnaast is een vogelkooi bedoelt om binnenhuis te plaatsen. Een volière kan zowel buiten als binnen geplaatst worden. De keuze tussen een vogelkooi of een volière hangt dus af van de grootte en soort vogel en de beschikbare ruimte.

Meer dan alleen kooi voor vogels

Onze vogel kooien en volières zijn natuurlijk ontworpen om comfort te bieden aan jouw vogel. Daarom hebben we naast een kooi voor vogels ook alles voor inrichting van de kooien. De leukste attributen voor de juiste inrichting van de volière vind je bij Grootstedierenwinkel.nl. Wij hebben onder andere:

  • Zitstokken
  • Plateaus
  • Ladders

Maak jouw vogelkooi een geliefde omgeving voor jouw vogel!

Vogel kooien van de Grootedierenwinkel.nl

Bij de Grootste Dierenwinkel vinden we het belangrijk dat al onze producten van topkwaliteit zijn. Al onze producten zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. Heb je naast vogels nog andere huisdieren? Wij hebben ook alles voor jouw hond, kat, knaagdier, vis, erfdier of paard!