Categorie

Merken

1 2 3 14

Apotheek artikelen

Bescherm jouw hond tegen teken en vlooien met onze anti vlooien en teken producten. Zo voorkom je jeuk en irritatie en ben je allergieën voor. Teken zijn onaangenaam maar kunnen ook verschillende ziektes overdragen zoals de ziekte van Lyme. Voorheen waren teken vooral in de lente en zomer aanwezig maar tegenwoordig zijn ze het hele jaar te vinden. Bescherm je hond daarom goed met anti vlooi en teken producten!

Warme hondenkleding

Kleinere hondenrassen hebben het sneller koud. Om ze te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Ook grotere honden met weinig ondervacht of oudere honden kunnen het in de winter sneller koud hebben. Warme honden kleding is dan de ideale uitkomst! Wij hebben verschillende hondenkleding in diverse maten en kleuren. Bekijk gerust al onze hondenkleding en kies een hip jasje!

Trainingsproducten

Heb jij net een pup in huis of wil je jouw hond gedragsregels aanleren? Wij hebben de producten die je nodig hebt. Zo hebben wij verschillende trainingsmatjes om jouw pup zindelijk te maken. Daarnaast hebben we clickers die je kunt gebruiken in het opvoeden van jouw hond. Het geluid van de clicker koppel je aan positief gedrag van jouw hond en daarna beloon je jouw hond. Het trainen van jouw hond kan hierdoor een stuk sneller gaan omdat jouw hond weet welk gedrag hij/zij moet vertonen.

Honden verzorging

Sommige honden vragen meer verzorging dan andere honden. Wij hebben verschillende producten voor het verzorgen van jouw hond. Denk bijvoorbeeld aan vachtverzorging en gebitsverzorging. Het is belangrijk om het tandvlees en de tanden van jouw hond gezond te houden, zo voorkom je tandplak.

Zwemt jouw hond vaak in de sloot of andere wateren? Dan zul je vaak jouw hond moeten wassen om vervelende geuren te verwijderen. Kies voor een goede vachtverzorgende shampoo om nare geuren te verwijderen en de vacht te verzorgen. Wil je snel jouw hond opfrissen? Kies dan de hondenshampoo spray!