Kittensnacks

Wij hebben naast kattensnacks ook kittensnacks voorradig. Zo hebben we kittensnacks voorradig van kwalitatieve topmerken als, Gimcat, Prins en Viyo. Onze kittensnacks zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die geselecteerd zijn om aan de specifieke behoeften van jouw kittens te voldoen. Onze diverse kittensnacks variëren van gewicht tussen de 40 gram en 85 gram. De prijzen van onze kittensnacks artikelen liggen tussen de €1,89 en €6,59. Heb je behoefte aan meer informatie over de kittensnacks? Raadpleeg dan gerust een van onze experts.

Gezonde kattensnacks

De beste kattensnacks zijn een combinatie tussen gezond en lekker voor uw kat. Maar wat zijn gezonde kattensnacks? Hieronder zie je een aantal door de door ons geselecteerde snacks:

  • Gedroogd vlees
  • Kattenkruid of kattengras
  • Gedroogde visjes
  • Tonijn uit blikken

Naast de bovenstaand genoemde kattensnacks hebben we bij de Grootstedierenwinkel.nl nog veel meer snacks voor jouw kat. Zo zijn de gezonde kattensnacks goed voor het gebit van je kat. Wij hebben snacks van onder andere topmerken als Felix, Vitacraft en Gymcat.

Kattensnoepjes

Kattensnoepjes zijn een andere benaming voor kattensnacks. Kattensnoepjes worden meestal gemaakt van vis of vlees dat gedroogd is of verwerkt is in kleine hapbare stukjes. Je kunt kattensnoepjes geven aan jouw kat naast de hoofdmaaltijd. Met kattensnoepjes en aanmoediging komt je een eind als je jouw kat wil trainen. Katten hebben namelijk sneller de neiging om te reageren op training die goed beloond wordt. Zo zijn kattensnoepjes een geweldig hulpmiddel om het gedrag dat je wilt aanmoedigen te belonen.

Meer dan kattensnacks

Naast het complete assortiment aan kittensnacks en kattensnacks, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor diverse katten accessoires en ander kattenvoer. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe krabpaal of een nieuwe kattenbak? Geen probleem, ook deze artikelen hebben wij voorradig in ons ruime assortiment.