Categorie

Merken

Beste krabpaal

Een krabpaal vinden is niet de moeilijkste opgave, maar hoe weet je of je de beste en juiste krabpaal heeft gekozen voor uw kat? Dit hangt af van een aantal belangrijke factoren. Om mee te beginnen is het belangrijk dat je goed kijkt naar de lengte van de krabpaal en de lengte van uw kat als die zich volledig uitrekt. Daarnaast moet je goed kijken naar het gewicht van de bodemplaat van de krabpaal, zodat de krabpaal niet eenvoudig om kan vallen. Ook is het afhankelijk van de activiteit van jouw kat. Heb je een actieve kat? Dan moet je een kattenpaal met uitdaging hebben. Heb je een luie kat? Dan is een simpelere uitvoering makkelijker. Op de vraag wat is de beste krabpaal voor je kat valt dus geen concreet antwoord te geven en is afhankelijk van bovenstaande factoren.

Hoek krabpaal

Naast de standaard krabpalen voor katten, beschikken wij ook over enkele hoek krabpalen. Het voordeel van deze hoek krabpalen is dat de vorm van de krabpaal precies in de hoek van een ruimte past en dus minder ruimte inneemt dan een standaard krabpaal voor uw kat. Neemt u gerust een kijkje op onze website tussen de hoek krabpalen of dit mogelijk iets voor jou thuis is.

Kleine of grote krabpaal?

Krabpalen voor katten zijn er in diverse soorten en maten. Zo hebben wij onder andere grote en kleine krabpalen voorradig. Wij hebben grote krabpalen in verschillende kleuren in ons assortiment. De grote krabpaal is ideaal voor als jou thuis een actieve kat heeft. Heb je een oude/luie kat? Dan is de kleine krabpaal mogelijk iets voor jouw kat. Wilt u meer informatie over de verschillende soorten krabpalen?

Bestellen bij de Grootstedierenwinkel.nl

Bestel jij je krabpaal bij ons? Dan ben je gegarandeerd van een kwalitatieve krabpaal. Naast krabpalen bieden wij ook allerlei andere artikelen aan voor katten, bekijk ze gerust! Wij hanteren een snelle levering. Voor 22:00 besteld? Dan is je krabpaal de volgende dag al in huis. Wij verzenden gratis bij een besteding van minimaal €29,-. Ook heb je de mogelijkheid tot kosteloos retourneren.