Voordelen van een hondendeken

Een hondendeken kan enorm handig zijn. Je kan het als zachte ondergrond in de bench of mand leggen, maar ook op de bank. Wanneer je hond op de bank ligt, kan het handig zijn om er een hondendeken op te leggen. Voor je hond geeft het een geborgen gevoel en voor jou is het een ideale bescherming tegen vuil of beschadiging van je bank. 

Doordat wij vooral hondendekens in neutrale kleuren aanbieden in ons assortiment, passen deze in bijna elk huishouden. Daarnaast bieden wij verschillende formaten aan waardoor de hondendekens voor elke hond geschikt kunnen zijn.  

Soorten hondendekens 

  • Adori Fleecedeken: 

De fleecedeken is erg populair bij hondeneigenaren vanwege de zachte en warmte-isolerende stof. Daarnaast is een groot voordeel dat de fleecedekens makkelijk te wassen zijn en snel drogen. Ze zijn ook nog eens makkelijk mee te nemen waardoor ze voor elke gelegenheid geschikt zijn. Honden vinden fleecedekens vaak heerlijk, omdat ze er ook helemaal onder kunnen liggen. 

 

  • Happy-House deken Katoen Teddy:  

De Happy-House deken is een perfecte benchmat, door zijn formaat en dikte. Daarnaast is hij ook handig om ergens neer de kunnen leggen zodat je hond zacht kan liggen, bijvoorbeeld op de grond of in de tuin. De hondendeken is aan de achterkant voorzien van een lekker warme teddystof. 

 

  • Autobeschermingsdeken: 

Veel hondeneigenaren vinden het leuk om hun trouwe viervoeter overal mee naar toe te nemen. Dit zorgt vaak wel voor een vieze of zelfs een beschadigde achterbank. De autobeschermingsdeken is hiervoor dé oplossing. Het beschermt je achterbank tegen vocht, vuil en het biedt bescherming tegen beschadigingen.  

 

Hondendeken bestellen 

Kortom een hondendeken is handig om te hebben wanneer je een hond hebt. Wil jij ook een hondendeken voor jouw trouwe viervoeter? In onze webshop vind je de verschillende soorten dekens in diverse kleuren en formaten. Zo hebben we er vast één waar jij en jouw hond blij van worden. Onze hondendekens zijn uit voorraad leverbaar.  Ben je naast een deken ook nog op zoek naar een goede bench, bank of mand? Neem dan een kijkje bij onze benches, banken en manden.