Welke puppy voerbak is geschikt?

Bij het aanschaffen van een puppy voerbak moet je rekening houden met een aantal punten. We nemen de belangrijkste punten met je door:

  • Grootte en hoogte: een puppy voerbak moet afgestemd worden op de grootte van jouw puppy. Het bakje van jouw puppy kan beter wat kleiner zijn zodat hij/zij niet te veel eet in één keer. Dat is niet fijn voor het maagje van jouw puppy. Ook de hoogte van het bakje moet niet te hoog zijn, jouw pup moet er makkelijk uit kunnen eten.
  • Antslip laag: een antislip laag op jouw puppy voerbak zorgt ervoor dat het bakje niet gaat schuiven over de vloer. Zo voorkom je rommel!
  • In hoogte verstelbaar: wil je dat de puppy voerbak meegroeit met jouw puppy? Kies dan voor een voerbak dat in hoogte verstelbaar is. Zo hoef je niet elke keer een nieuwe voerbak te kopen.

Puppy drinkbak

Naast een puppy voerbak is een puppy drinkbak natuurlijk ook erg belangrijk. Er bestaan combinaties van puppy drinkbakken en voerbakken maar je kan uiteraard ook een losse puppy drinkbak kopen. Heeft de drink- of voerbak die jij voor ogen hebt geen antislip laag? Dan kun je ook een losse siliconen placemat aanschaffen. Zo voorkom je ook dat de puppy drinkbak gaat schuiven en jouw vloer onder het water ligt.

Antischrokbak

Eet jouw puppy altijd heel snel zijn of haar eten op? Dan is een antischrokbak een goede oplossing. Deze voerbakken zijn een soort puzzel waardoor ze moeite moeten doen om hun eten uit de bak te krijgen en een stuk minder snel hun brokken op eten.

Materiaal puppy voerbak

De meeste puppy voerbakken worden gemaakt van de volgende materialen:

  • Roestvrij staal
  • Kunststof
  • Plastic
  • Keramiek

Meer producten bekijken voor jouw hond? Wij hebben een uitgebreid assortiment met alles wat je nodig hebt voor jouw hond!