Ons assortiment

Hieronder vind je de verschillende categorieën producten die we aanbieden. Zo bieden we drink- en voerbakken, hokken, rennen en natuurlijk het voer an sich aan. Kijk er eens rustig doorheen! Onze erfdieren- en kippenwinkel beschikt over de beste producten.

Al het voer voor erfdieren!

Waarom een online kippenwinkel?

Waar kippen vroeger puur voor voedselvoorziening werden gebruikt, zijn vele Nederlanders ze tegenwoordig ook als huisdier gaan zien. Tijdens de corona-periode zijn kippen zelfs een tijdje uitverkocht, vanwege de enorme vraag naar een gezellig en handig huisdier. Een leuk feitje, maar ook een die gepaard gaat met risico’s. Tussen de enorme hoeveelheden mensen die kippen hebben aangeschaft, zaten er ook een heleboel, die geen idee hadden hoe ze een huisdier (laat staan een kip) dienden te verzorgen. In dat soort gevallen gaat het vaak in het begin al mis. Kippen zijn groepsdieren en zouden, volgens meerdere bronnen, minstens per drie moeten worden gekocht. Dat gebeurt lang niet altijd.

Zo werken we langzaam toe naar een antwoord op de vraag: ‘waarom een online kippenwinkel?’ Om alle kippenhouders in Nederland (en België) te helpen bij de verzorging van hun kippen, bieden wij ze alle benodigdheden aan. Zo verkopen wij diverse kippenhokken, rennen, maar zijn we ook verantwoordelijk voor kwalitatief goed voer. Naast het gebruikelijke voer, hebben kippen zo nu en dan ook recht op een traktatie. Met kippensnacks en andere supplementen voorzien wij ook daarin.

Meer dan een kippenwinkel

Zoals vermeld, is de kip niet het enige erfdier waarvoor wij in benodigdheden en producten voorzien. Ook voor bijvoorbeeld geiten en ganzen bieden we de beste verzorging!