Waarom kittenvoer bestellen?

Een kitten heeft andere voedingsbehoeften dan een volwassen kat. Hierdoor wordt het niet aangeraden om je kitten normaal kattenvoer te geven. Doordat een kitten nog moet groeien, heeft hij meer behoefte aan hoogwaardige voedingsstoffen. Kittenvoer bevat meer eiwitten, mineralen en calorieën. Dit helpt je kitten bij de groei. Daarbij geeft het voer je kitten meer energie. Dit is nodig aangezien kittens over het algemeen meer bewegen dan volwassen katten.

Alle artikelen voor kittens

Naast kittenvoer bieden we alle andere producten aan die je nodig hebt om je kitten een fijn thuis te geven. We verkopen de volgende artikelen voor kittens:

Kittenvoer

Naast normaal kittenvoer als brokjes verkopen we ook kittensnacks. Let op: kittensnacks zijn veel minder gezond dan gewoon voer. Het wordt dus niet aangeraden om je kitten vaak snacks te geven. Kittensnacks kunnen af en toe gebruikt worden om je kitten te verwennen.

Kittenartikelen voor buiten

Soms is het goed voor een kitten om naar buiten te gaan. We verkopen halsriemen waarmee je je kitten uit kunt laten. Dit is handig voor kittens die nog niet zelfstandig naar buiten kunnen. Voor kittens die wel zelfstandig naar buiten kunnen, verkopen we halsbandjes. Een halsbandje maakt je kitten herkenbaar, daarbij kunnen er contactgegevens op geschreven worden voor als iemand je kitten vindt. Ook bieden wij kattenluikjes aan. Een kattenluikje zorgt ervoor dat je kitten zelfstandig naar buiten en naar binnen kan. Let op met het naar buiten laten van je kitten; een jonge kitten moet nog veel leren en ontdekken. Er is geen minimale leeftijd voor het naar buiten laten van een kitten, maar een goede leeftijd om aan te houden is 6 maanden.

Kittenartikelen voor binnen

Als je een kitten hebt, heb je bepaalde artikelen nodig voor in huis. Denk hierbij aan een kattenbak, een kattenmand of een krabpaal. Kittens zijn vaak erg speels, hierdoor vinden ze het leuk om met speelgoed te spelen. Je kunt al deze artikelen bij ons bestellen.

Andere producten dan kittenvoer kopen

Wil je naast kittenvoer andere producten voor je kitten kopen? Bekijk al onze artikelen voor kittens! Wanneer een kat één jaar oud is, wordt de kat als volwassen gezien. Het wordt aangeraden om na een jaar langzaam van kittenvoer over te schakelen naar gewoon kattenvoer. Is jouw kitten bijna volwassen? Bekijk dan onze kattenproducten.