Frettenvoer kopen

Bij het bestellen van frettenvoer heb je veel keus. Het voer dat je voor een fret koopt, moet bomvol dierlijke eiwitten zitten, want een fret heeft een hoge eiwitbehoefte. Een fret is een carnivoor en eet in het wild vooral kleine muisjes of konijnen. Dit betekent echter niet dat je jouw fret dit moet voeren. Bij het kopen van frettenvoer In ons assortiment bieden wij hoogwaardig frettenvoer met alle benodigde voedingsstoffen. In tegenstelling tot andere huisdieren kunnen fretten slechts beperkt koolhydraten en vezels verteren. Zorg daarom voor koolhydraatarm voer. Wil je jouw fret trakteren? Overweeg dan een stukje appel. Doe dit echter met mate, het is voor fretten lastig om plantaardig materiaal te verteren. Een fret is kieskeurig en wil ook graag variatie in zijn voeding. Zorg daarom af en toe voor wat afwisseling bij het kopen van frettenvoer.

 

Weetjes

  • In het wild halen fretten veel van hun vocht uit het voedsel dat ze eten. Hoewel fretten zeker toegang moeten hebben tot vers water, is vochtig voedsel zoals rauw vlees ook een goede vochtbron voor hen.
  • Fretten hebben geen smaakpapillen voor zoetheid. Een snoepje zullen ze dus niet proeven en mogelijk weer uitspugen.
  • Chocolade, net als voor veel andere dieren, is giftig voor fretten en moet te allen tijde worden vermeden.
  • Dierlijke vetten zijn essentieel voor fretten. Ze krijgen het grootste deel van hun energie uit vetten, dus het is een cruciaal onderdeel van hun dieet.
  • Vanwege hun snelle metabolisme eten fretten vaak kleine maaltijden gedurende de dag.

Meer dan alleen frettenvoer

Bij de Grootste Dierenwinkel verkopen we veel meer dan alleen voer voor jouw fret. We hebben alles wat je maar kunt bedenken. Fretten spelen graag, wat een van de redenen is dat ze zulke leuke huisdieren zijn. Ze hebben daarom speelgoed nodig, zoals een buis die je in de kooi kunt bevestigen, of klimtouwen die je aan het plafond van de kooi kunt hangen. Alles wat jij wil bestellen voor je knaagdier van gerbilvoer tot aan speelgoed bent u bij de Grootste Dierenwinkel op de juiste plek.