Waar moet je op letten bij kittenspeeltjes?

Jonge katten houden van kittenspeeltjes die bewegen of geluid maken. Hier kunnen ze dan achter aan gaan. Het is daarbij belangrijk dat er geen gevaar voor de kitten ontstaat door het spelen met het kittenspeeltje. Denk bijvoorbeeld aan verstikkingsgevaar, scherpe hoeken of draden. De kittenspeeltjes van de Grootstedierenwinkel.nl zijn allemaal veilig om mee te spelen.

Speelgoed voor kittens

Er zijn verschillende soorten speeltjes die geschikt zijn voor kittens. Zo kan een kitten urenlang spelen met intelligentiespeelgoed. Een muis of een bal valt ook altijd in de smaak bij kittens. En wat natuurlijk niet kan ontbreken is een speelhengel, om lekker te stoeien. Door verschillende soorten speelgoed aan te schaffen voor jouw kitten, gaat het speelgoed niet vervelen.

Kittens bootsen een jachtsituatie na en daarom is korter maar vaker, de beste manier om met kittens te spelen. Kleine katten hebben ook voldoende pauzes nodig om op adem te komen en zullen hun energie gedurende de dag moeten verdelen.

Meer dan alleen kittenspeeltjes

Bij de Grootstedierenwinkel.nl hebben we meer dan alleen kittenspeeltjes. Zo vind je bij ons ook allerlei andere producten voor kittens. Denk bijvoorbeeld aan kittenmanden, kittensnoepjes of kittenvoer. Heb je ook nog andere husidieren? Dan vind je bij ons ook allerei producten voor honden, vissen, knaagdieren, katten en erfdieren.