Caviavoer

Cavia’s hebben goede voeding nodig om voldoende vitamine C op te kunnen nemen. Voornamelijk eten cavia’s verse kruiden, gras en verschillende soorten groente. Daarnaast kun je ze snacks en voermixen aanbieden met voedzame vitaminen en mineralen. Zorg dat jouw cavia altijd genoeg hooi en water heeft. Bekijk het volledige aanbod caviavoer van de Grootstedierenwinkel.nl en vind het voer dat het beste past bij jouw cavia!

Konijnenvoer

Konijnen eten net als cavia’s graag grassen, kruiden, groente en bladeren. Voermixen kunnen ook toegevoegd worden aan de voeding van konijnen. Het is van belang dat dit voer veel ruwe vezels bevat, dat ondersteunt de permanente gebitsslijtage en is goed voor het darmkanaal van je konijn. Elk konijn heeft ongeveer 100 gr vers voer nodig per kilogram lichaamsgewicht. Fruit mag een konijn niet in te grote hoeveelheden omdat hier veel fruitsuikers in zitten. Eet een konijn te weinig hooi dan zal je konijn last hebben van plakpoep. Het is dus erg belangrijk dat jouw konijn altijd vers hooi tot zijn/haar beschikking heeft.

Hamstervoer

Hamsters eten in tegenstelling tot cavia’s en konijnen wel granen. Daarnaast vinden hamsters vers voer zoals groente en fruit ook lekker. De hoeveelheden die een hamster per dag zal moeten eten is ongeveer: één eetlepel graanvoer en wat groente. Af en toe kun je jouw hamster ook wat fruit geven. Wees alert op overgebleven voer resten, zo voorkom je dat wanneer jouw hamster gaat hamsteren dat hij/zij bedorven voedsel binnenkrijgt.

Overig knaagdierenvoer kopen

Naast knaagdierenvoer voor cavia’s, konijnen en hamster kun je bij de Grootstedierenwinkel.nl nog meer knaagdierenvoer bestellen. Wij hebben ook knaagdierenvoer voor fretten, ratten, muizen, chinchilla en gerbils. Je kunt bij de Grootstedierenwinkel.nl ook terecht voor hokken, kooien, speelgoed en andere producten voor je knaagdier. Bij ons vind je dus alles wat je nodig hebt voor je knaagdier!