De geschikte vogelkooi

Het maakt niet uit hoe lang jouw vogel in de kooi zit, een vogelkooi is onmisbaar! De grootte van de vogelkooi is afhankelijk van de hoeveelheid vogels die je hebt. Daarnaast moet je er op letten dat de tralieafstand geschikt is voor het type vogel dat je gaat houden. Voor vogels die veel knagen, zoals parkieten en papegaaien, is het niet verstandig om een houten kooi te kopen. Kies dan voor een kooi gemaakt van plastic of metaal. Je vindt in onze online vogelwinkel allerlei soorten vogelkooien.

Het belang van een veilige en comfortabele leefomgeving begrijpen wij, daarom hebben wij in assortiment kooien met voldoende ruimte en ventilatie. Omdat sommige vogelsoorten, bijvoorbeeld parkieten, houden van klimmen heeft een parkietenkooi meestal horizontale spijlen. Kanaries klimmen daarentegen niet graag en hebben daarom vaak een kooi met verticale spijlen.

Het juiste vogelvoer

Iedere vogelsoort heeft zijn eigen vogelvoer. Wij beschikken in onze online vogelwinkel dan ook over een ruim assortiment met voedingsproducten voor vogels. Er zijn verschillende soorten vogelzaad verkrijgbaar, deze zijn samengesteld op basis van de behoefte van de vogelsoort. Naast vogelzaad kun je jouw vogel ook eivoer geven als aanvulling op het normale voer. Dit is rijk aan eiwitten en vitamines. Trakteer jouw vogel af en toe ook eens met een lekkere snack! Bekijk alle soorten vogelvoer in onze online vogelwinkel en kies het voer dat past bij jouw vogelsoort.

Meer vogelproducten

Naast kooien en vogelvoer hebben we nog veel meer vogelproducten. Zo hebben we bij de Grootstedierenwinkel.nl ook alles voor de inrichting van jouw kooi, drink- en voerbakken en speelgoed. Het is daarnaast belangrijk om jouw vogel gezond te houden met vogelproducten zoals antiwormmiddel en vitamines.

Dé online vogelwinkel

De Grootstedierenwinkel.nl is dé online vogelwinkel voor al jouw vogelproducten. Ga jij binnenkort een of meerder vogels houden of heb je al vogels thuis? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor het verzorgen van jouw vogels. Bestel eenvoudig in onze online vogelwinkel alles wat je nodig hebt en laat het thuis bezorgen.

Wij doen nog meer!

Naast onze online vogelwinkel hebben wij ook producten voor ander huisdieren. Denk bijvoorbeeld aan honden, vissen, katten, knaagdieren, erfdieren en paarden! Voor al deze dieren hebben we alles wat hij/zij nodig heeft. Bekijk gerust ons gehele assortiment.

Alles onder één dak voor jouw dieren bij de Grootstedierenwinkel.nl!