Soorten hondenvoer

Er zijn verschillende soorten hondenvoer die je aan je hond kan aanbieden. Daarbij kan er onderscheid gemaakt worden tussen droogvoer en natvoer.

Hondenbrokken

Droogvoer, ook wel hondenbrokken kun je verdelen in een krokante brok en een geperste brok. De krokante brok wordt in de maag vergroot en zorgt er dus voor dat je hond sneller vol zit. De geperste brok valt juist in de maag uit elkaar en heeft een hogere verteerbaarheid. Brokken zorgen ervoor dat tandplak van de tanden wordt geschraapt bij tijdens het eten. (/hondenbrokken)

Natvoer

Natvoer bestaat uit veel water en eiwitten. Daarentegen zitten er weinig koolhydraten en voedingsstoffen in het natvoer door de hoeveelheid water. Er zal dus meer natvoer gegeven moeten worden dan brokken. Daarnaast schraapt natvoer niet de tandplak van de tanden van je hond. Een combinatie van brokken en natvoer zal hiervoor uitkomst kunnen bieden. Je dient daarbij wel goed op te letten of je hond aan de juiste hoeveelheden voer komt.

Snacks

Naast de basisvoeding voor je hond zijn er ook veel verschillende soorten hondensnacks. Beloon je hond met een lekker snack of gebruik trainingssnacks tijdens het trainen. Hondensnacks zijn er niet alleen voor het verwennen maar ook voor de gezondheid en welzijn van je hond. Daarnaast kun je ze ook gebruiken voor het versterken van de band tussen jou en de hond. In ons ruime assortiment hondensnacks vind je verschillende soorten snacks.

Hondenvoer bestellen

Bij de Grootstedierenwinkel.nl kun je eenvoudig al jouw hondenvoer bestellen. Je kunt bij ons hondenvoer kopen voor alle soorten honden. Grote of kleine honden, wij hebben voor iedere hond passend voer. De voeding voor je hond wordt eenvoudig bij je thuis afgeleverd en je hoeft dus niet met een grote zak brokken door de winkel te sjouwen.